27 Aralık 2011

ANNE OLMAK........

Zor sanattır, bir sanatçı gibi yavaş yavaş işlersiniz eserinizi.. Geliştirir, duyguyu ,sevgiyi saygıyı, özgüveni, tatlıyı  acıyı , iyiyi kötüyü ve bildiğinizin en güzelini verirsiniz ellerine...
Önce kendine kazandırır, sonra salıverirsiniz hayata. Kaç yaşına gelirse gelsin canınızın bir parçasıdır o.

 Hiçbir karşılık beklemeden sevmenin, uğruna yaşamını verebilecek olmanın farkındalığını yaşamaktır anne olmak....

 Kadınları her ne olursa olsun hayatta kalmaya, ayakta durmaya, gerektiğinde savaşmaya iten yüce duygu !......

 Elde edilecek hiçbir başarı, kazanılacak hiçbir servet, kısaca dünyada var olduğunu bildiğimiz hiçbir şeyle mukayese edilmeyecek kadar özel olmasının yanı sıra, hayatın anlamının aslında küçücük ama muhteşem bir bedende, ağzından çıkan tek bir sözcükte saklı olması.....





EN GÜZELİ DE ESER(LER)İNİZİ
BÖYLE KARŞISINA GEÇİP İZLEYEBİLMENİZ.........
CANIMIN İÇİ YAVRULARIM SİZİ ÇOK SEVİYORUM.....

BUGÜN ANNEMİN 5.ÖLÜM YILI OLMASI NEDENİYLE
FAZLA DUYGUSALIM .....


HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ANNESİ OLANLAR BENİM İÇİN BİRKEZ SARILIP
DOYA DOYA ÖPSÜN. OLMAYANLARDA EVLATLARINI KUCAKLASIN OLURMU?????

9 yorum:

  1. Allah uzun ömürler versin sanada kuzularınada adlarıda birbirinden güzel, oğlum olursa rüzgar ismine cok sıcak bakıyorum bende cnm...

    YanıtlaSil
  2. Aminnnn....
    inşallah cnm allah gönlüne göre versin.(Rüzgar'ı bi daha düşün dermişim :))))))))biz ailece takılıyoruzda mülayimmi koysaydık diye:))

    YanıtlaSil
  3. ahaha deli :)) valla rüzgar ve poyraz isimleri oğlum olursa şuan çok begendiklerimin başında geliyor, kız hiç düşünmedim ama belkide kızım olur, mesela ben tam bir türk filmi canavarıyım hep derdim türkan şoray-kadir inanır Dila hanım varya bir gün kızım olursa Dila koycam diye :) fikrim değişmedi hala çok begendiğim bir kız ismidir :)

    YanıtlaSil
  4. Rabbim sağlıklı huzurla uzun ömürler nasip etsin hepinize.çok güzeller maşallah maşallah

    YanıtlaSil
  5. şaka bir yana seçtiğin isimler gerçekten çok güzel.Dila 'da çok yakın bir arkadaşımın kızının ismi ve çok yakışıyor prensesimize.Bence türk filmi izlemeye devam doğru yoldasın :))

    sevgili xcelis ;Amin cümlemize inş.yorumunu esirgemediğin için de ayrıca teşekkürler sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  6. maşallah.allah bağışlasın.bahtları hep açık olsun.yüzleri hep gülsün

    YanıtlaSil
  7. Ahh didicimm, canımmm, duygularını öyle iyi anlıyorum ki hatta anlamayıp yaşıyorum.. Ben de 11 gün önce rahmetli annemin 10. ölüm yıldönümünü yaşadım bir kez daha.. Sen de bi aralık günü acıların en büyüğünü yaşamışsın benim gibi. Rabbim annelerimize rahmet etsin, bizlere ve yavrularımıza sağlık huzur versin inşallah.. Ne kadar güzel çocukların var maşallah, çok özendim şimdi. ben de istiyorum artık bir yavrum olmasını.. Sağlıklı ve hayırlı olur inşallah.. Çok öpüyorummm..

    YanıtlaSil
  8. UĞURBÖCEĞİ, Amin canım allah razı olsun
    DİLEKÇE,seninde başınsağolsun cnm bnm.Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun inş.Rabbim isteyen herkese versin sanada minik bir prenses yakışır.kokoş minik dilekçe:)))))

    YanıtlaSil
  9. Başınız saolsun, Allah yavrularınzı size bağışlasın, ne kadar duygusal ve güzel yazmışsınız ben de duygulandm :) Ben de seni bloguma beklerim, güzel yorumlarını da beklerimmm :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil

İstediğini söyleyen, istemediğini işitir.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.