12 Kasım 2010

BIODERMA

Sevgili rose Angel'in şu yorumu üzerine;
(Mac makyaj temizleyiciyi bende kullanıyordum taki hayatımın göz makyajı temizleyicisi ile karşılana kadar sensibio h2o denemeni tavsiye ederim...)
bıodermayla tanıştım.
teşekkürler rose angel beni bu müthiş ürünle tanıştırdığın için....
Yazılarımdan bildiğiniz üzere almadığım denemediğim ürün kalmadı nerdeyse en ucuzundan en pahalısına kadar..Bıoderma gerçekten aradığım ürünmüş çok memnun kaldım.
gözlerim kesinlikle yanmıyor yağ hissi yok bulanıklık yok daha ne olsun artı ilginç bir şekilde rahatlatıcı etkisi var.Waterproof maskara kalem vs.herşeyi nazikçe temizliyor.
En güzel yanlarından biride tek ürünle hem makyajınızı temizlemede hemde göz makyajını temizlemede kullanabiliyorsunuz tam tembel işi yani.(benim gibi üşenenlerdenseniz ayrı ürünlerle temizlemeye tam size göre)
İnternette çeşitli sitelerde satılıyor
ben ürünleri
burdan aldım.

sensibio h2o 500ml.alana forte krem 40ml hediye.




















Her ikisindende çok memnun kaldım .
Kesinlikle tavsiye ediyorum.

fiyatı:49.50 + 3.90 kargo

extra not:Bugün mac'teydim.Yeni koleksiyonun satışı başlamış ....Allahım sanki bedava dağıtıyorlar anormal bir kalabalık vardı...Aldıklarımı henüz fotolama fırsatım olmadı en kısa zamanda paylaşacağım inş.

şimdilik benden bu kadar

hepinize kucak dolusu sevgiler

BY DİDİ




4 yorum:

  1. bu ürünü çok sık görür oldum bloglarda.elimdekiler bitince alıp denicem

    YanıtlaSil
  2. selam bende bioderma almak istiyorum. link verdiğiniz siteyi inceledim. Merak ettiğim ürünler acaba orjinal mi bide son kullanma tarihleri nasıl acil bilgi verebilirsiniz sevinirim. Şimdiden tşkler..

    YanıtlaSil
  3. ekin,tabiki orjinal ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.kargon zaten eczane tarafından hazırlanıp yollanıyor fişi faturası herşeyi içinde geliyor.

    YanıtlaSil

İstediğini söyleyen, istemediğini işitir.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.