31 Temmuz 2010

MAC TALİHLİSİ

MAC TALİHLİSİ BELLİ OLDU

İYİ GÜNLERDE KULLANMASI DİLEĞİYLE SEVGİLİ CEREN ACAR'I TEBRİK EDİYORUM.

KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

BİR SONRAKİ MÜTHİŞ HEDİYEMİ BAKALIM KİM KAZANACAK

CEREN EN KISA ZAMANDA İLETİŞİM BİLGİLERİNİ BEKLİYORUM.





( RANDOM GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇOK UĞRAŞMAMA RAĞMEN BÜYÜTEMEDİM)

30 Temmuz 2010

depresyondayım...

Herşeyini kaybetmiş gibi olur insan bazen. içinden hiçbir şey yapmak gelmez, yaşamak adeta bir külfet halini almıştır. gülümsemek çok zor bir eylemdir artık; zaten zamanla da silinip gider insanın dudaklarından. insan sadece kendine verilmiş görevleri yerine getirir gibi yaşar; istenilenler yapılır ama zerre kadar zevk alınmaz yaşanan bu hayattan..
SONRA..
Göğsünüzdeki boşluk bakışlarınıza sıçrar .sizi sevindirebilecek,hayal kurabilmenizi sağlayacak şeyler düşünürsünüz.ama zihninizde rüzgarda savrulan çalılar dolanmaktadır sadece..geleceği bırakın,1 hafta sonrasını göremez olursunuz..sevdiğiniz herşeyden,herkesten bir çırpıda vazgeçebileceğinizi..hiçbirşeyin umrunuzda olmadığını..daha iyi veya kötü hissetmenin..yanınızda sizinle savaşmaya hazır insanları ellerinizle itişinizi..sizi bir anda bu duruma getiren ne,çözemessiniz,çözemezler..sadece bir yere ait olamadığınızı bilirsiniz..duvarlar üstünüze gelir..kimsenin yanında duramassınız..herşeyden sıkılırsınız.mutlu insanları dövesiniz bile gelmez,umrunuzda değildir çünkü.elinizde kendi nefesinizle söndürdüğünüz mum, içinize oturmuş siste yürümeye çalışırsınız..
benim ruh halim işte böyle...

28 Temmuz 2010

YÜZ ŞEKLİNE GÖRE MAKYAJ


Oval Yüz Makyaj Teknikleri


Oval Yüz


İdeal yüz şekli olarak benimsenen oval yüz yanaklarda genişleyip çenede incelen yüz şeklidir. Oval yüz için düzeltme gerektirmeyen tek yüz şeklidir diyebiliriz.
Diğer yüz şekillerine yapılan tüm müdahaleler yüzü ovale yaklaştırmak içindir. Bu yüz şeklinde makyaj yaparken dikkat edilmesi gereken tek husus köşeli çizgilerden kaçınmaktır ve çizgiler olabildiğince yuvarlak uygulanmalıdır.
Jessica Alba mükemmel yüz hatlarıyla oval yüz için çok iyi bir örnektir..





Yuvarlak Yüz Makyaj Teknikleri






Yuvarlak Yüz

( Yuvarlak Yüz Lindsay Lohan'ın makyajını dikkatle inceleyin)
Yuvarlak yüzlerde daha anlamlı bir ifade elde etmek için yüzün dış bölümlerine mutlaka müdahale edilmelidir. Özellikle çene ve elmacık kemikleri belirgin hale getirilmelidir. Bu tür işlemleri yapabilmek için cilt rengine uygun açık ve koyu olmak üzere iki fondotene ihtiyaç vardır. Yüze ten rengine uygun fondöten uygulandıktan sonra baz fondötenin 15 - 2 ton koyusu ile geriye çekmek görüntüsünü yumuşatmak istediğimiz kısımlar gölgelenir.

Yüzün üst bölümünde kulak kenarından başlayarak alnın iki tarafına gölgelemeler yapılır.

Alt kısımda ise kulağın yüze bitişik olan üst bölümünden çeneye kavisli gölge yapılır.

Sonraki aşamada kulak memesinden başlayarak yanak çukurundan buruna doğru kavisli bir gölge yapılır. Bu işlem elmacık kemiklerini belirginleştirerek yüze daha anlamlı bir ifade katacaktır.

Yuvarlak yüzlerde allık elmacık kemiği üzerinden yanlarda gözün dış ucuna doğru aşağı bölümde ise yanak çukurunda bir üçgen oluşturacak şekilde sürülür.

Yuvarlak yüzlerde dikkatin orta bölüme çekilmesi gerektiği için ruj canlı sürülmelidir ayrıca kaşlar ve gözler çekik boyanmalıdır.




Kare Yüz Makyaj Teknikleri


Kare Yüz





Kare yüzlerde yüze daha yumuşak bir ifade vermek ve yüze sertlik katan açıları ortadan kaldırmak için dikkat yüzün orta bölümüne çekilmeli ve bunun için de canlı renkler kullanılması gerekmektedir.

Öncelikle yüze ten rengine uygun bir fondoten uygulanır.

Yüzün üst bölümünde 1- 2 ton koyu diğer fondöten kullanılarak saç diplerinden başlayarak şakaklara doğru kavisli bir gölge yapılır.

Daha sonraki alt bölümde ise kulağın üst kısmından çeneye doğru inen yay şeklinde gölge yapılmalıdır.

Çeneye aydınlatıcı tatbik edilir ayrıca gözün dış kısmına ve uç yanak kemiği üzerine de aydınlatıcı sürülür.

Dudaklar canlı boyanır ve allık yuvarlak yüzlerdeki gibi üçgen şeklinde uygulanır.



Uzun Yüz Makyajı






Uzun Yüz

Uzun Yüzlerde daha canlı ve derin bir ifade elde etmek için yapılacak işlemin yüzdeki düz görüntünün giderilmesine yönelik olması gerekmektedir.
Yüzdeki uzunluk alın ya da çene bölümünün genişliği ya da burun dudak arasının genişliğinden kaynaklanabilir. Bu bölümlerin daha az dikkat çekmesi için doğru bir gölgeleme yapılarak geri çekilmesi gerekmektedir.

Her zaman olduğu gibi yüze ten rengine uygun fondöten uygulanır. Özellikle alın ve çene bölümü yatay bir şekilde 1-2 ton koyu fondöten kullanılarak gölgelenir.

Allık elmacık kemiği üzerinden kulağa doğru yatay bir şekilde sürülür.

Kaşlar gözler ve dudakların yatay boyanması daha iyi sonuç verecektir.

Ayrıca alın üzerine bırakılan perçem ve kaküller de uzun yüzlerde hoş bir ifade oluşmasına yardımcı olacaktır. Uzun yüzlerde boyama ve gölgeleme işlemlerinin genellikle yatay uygulanmasının sebebi yüze enine doğru çekilmiş bir görüntü vermek içindir.



Üçgen Yüz Makyaj Teknikleri

Üçgen Yüzler




Düz Üçgen Yüz


Düz üçgen yüzlerde alın bölümü dar çene bölümü geniştir dolayısı ile alın bölümünü ortaya çıkarmak için açık renk fondöten kullanarak aydınlatmalı alın bölümü aydınlatılırken özellikle göz kenarları ve şakaklar da unutulmamalıdır çene bölümünü geri çekmek için koyu renk fondöten kullanarak gölgelemeliyiz.

Koyu fondöten ile tam kulak altından aşağı çeneye inilerek ve yanak çukuruna doğru gölgeleme yapılır. Gölgeler çene altından boyna doğru devam edip iyice dağıtılmalıdır.

Allık elmacık kemiği üzerine yuvarlak bir şekilde uygulanır. Kesinlikle köşeli hatlar yapılmamalıdır.

Alın dar olduğu için kaşlar ve gözler birbirine uzak ifade verilecek şekilde boyanır.


Ters Üçgen Yüz


Bu yüz şeklinde alın bölümü geniş çene bölümü dardır. Dolayısı ile alın bölümünün daraltılıp ki bunu 1-2 ton koyu renk fondöten kullanarak gölgeleme işlemi ile yapabiliriz çene kemiklerinin daha belirgin hale getirilmesi gerekmektedir. Belirgin hale getirmek istediğimiz bölümler için de açık renk fondöten yardımı ile aydınlatma işlemi yapabiliriz.

Alın koyu renk fondöten ile her iki yanına gölgeleme yapılarak daraltıldıktan sonra belirgin ve göze çarpan görüntüsü dengelenmiş olur. Ardından açık renk fondöten ile kulak memesinden yanak çukuru ve çeneye doğru aydınlatma işlemi yapılır ki böylece dar olan çene daha belirgin bir hal alır.

Alın geniş olduğu için gözler ve kaşlar birbirine yakın ifade verecek şekilde boyanır.

Allık elmacık kemiği üzerinden ve gözün uç bölümüne doğru elips şeklinde uygulanır.



Köşeli Yüz Makyaj Teknikleri

Köşeli Yüz




Köşeli yüzlerde kare yüzlerdekine benzer sert ve açılı bir ifade vardır. Yüze daha derin ve yumuşak bir ifade vermek için kemikli bölümlerin geri plana çekilmesi gerekir. Bunun için koyu renk fondöten kullanılarak gölgeleme yapılır. Ortaya çıkması istenen kısımlar ise açık renk fondöten kullanılarak aydınlatılır.

Kaşlara yuvarlak bir form verilmesi yüzü yumuşatacaktır.

Ruj kullanımında alt dudak daha ensiz üst dudak ise daha dolgun gözükecek şekilde boyanır.

Allık elmacık kemiği üzerine yuvarlak tatbik edilir.

Köşeli yüzlerde elmacık kemikleri çıkık ise gölgeleme yapılarak daha yumuşak bir ifade verilebilir.

NOT:MAKYAJ PÜF NOKTALARI YAZIM ''ALINTIDIR''

RUJ

Dudak Şekillerine Göre Makyaj /Dudak Makyajı / Dudak Bakımı

Ruj makyajı tamamlayan son dokunuştur. İyi uygulanmış bir ruj yüzünüzü anında canlandıracak hatta gözlerinizin parlaklığını bile vurgulayacak güçtedir. Renk seçiminiz zevkinize kıyafetinizin rengine ya da moda renklere göre değişse de dudaklarınızın biçimini de göz önünde bulundurmalısınız.Dudaklarınız dolgunsa yumuşak tonlarda mat rujları tercih edin. İnce ise koyu renkli parlak rujlar kullanın.

Uygulama:

1- Rujunuza uygun renkte bir dudak kalemi ile ortadan uçlara doğru dudaklarınızı çevreleyin. Dudak kaleminizin ucu iyice açık olmalı.

2- Dudağınızın her tarafını kalemle doldurun. Böylece hem rujunuzun ömrü uzayacak hem de silinmeye başladığında dudaklarınız cansız görünmeyecektir.

3- Artık rujunuzu sürebilirsiniz. Uygulamayı fırçayla yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.

4- Kalıcılığını artırmak için ilk katı sürdükten sonra fazlasını kağıt mendille alın ve ikinci katı sürün.

5- Işıltılı görünüm için dudaklarınızın tam ortasına renksiz bir parlatıcı dokundurun.


Kusur Kapama:


Dudaklarınız çatlamışsa: Ruj sürmeden önce nemlendirin ve çok koyu tonlar kullanmayın.


Dolgun dudaklar…

- Dudak kenarlarınıza hafifçe fondöten sürün.

- Dudaklarınızı rujunuza uygun renkte bir dudak kalemiyle üst dudağınızın doğal çizgisinin hemen altından alt dudağınızın ise hemen üstünden çevreleyin.

- Dudaklarınızın yeni çizgisine sadık kalarak rujunuzu sürün. Mat rujlar tercih edin. Ruju fırça ile uygularsanız daha iyi sonuç alırsınız. ince dudaklar…

- Dudaklarınızı rujunuza uygun renkte bir dudak kalemiyle doğal çizgisinin tam üstünden çevreleyin.Kaynakwh:

- Dudaklarınızın yeni çizgisine sadık kalarak rujunuzu sürün. Parlak ve açık renkler kullanın. Koyu renkler dudak hacminizi küçültür. Koyu renk kullanmak zorundaysanız dudaklarınızın ortasına daha açık bir renk veya parlatıcı sürün.



Asimetrik dudaklar…

- Dudaklarınızı rujunuza uygun renkte bir dudak kalemiyle daha dolgun olan kısımda doğal çizgiye sadık kalarak; ince kısımda ise doğal çizginin üstünden çevreleyin.

- İki tarafın da eşit olmasına özen gösterin.

- Mat bir rujla dudaklarınızı boyayın. Dilerseniz bir kat
parlatıcı da sürebilirsiniz.


Kusursuz Kirpikler

.
Rimel bakışlarınıza yoğunluk anlam ve güç kazandırır. Yorgun görünümü bir anda yok eder canlılık verir. Seçtiğiniz rimelin özelliğine göre kirpiklerinizi uzatabilir kıvırabilir ya da onlara hacim kazandırabilirsiniz. Seçim sizin!


Rimelinizin fırçasını düzenli olarak temizleyin. Böylelikle daha önceki kullanımlarınızdan kalmış olan artıklar kirpiklerinizin üzerinde topçuklar oluşturmaz.
Uygulama:


1- Rimelin iyi tutması için kirpikleriniz temiz ve kuru olmalı. Eğer lens kullanıyorsanız rimeli sürmeden önce lenslerinizi takmayı unutmayın. 2- Uygulamaya üst kirpiklerden başlayın. Aşağıdan yukarı yani köklerden uçlara doğru fırçayı sürekli döndürerek ilk katı sürün.
3- Kirpiklerinizin kurumasını bekleyin daha sonra ikinci katı uygulayın.



4- Kirpik fırçası ile fazlalıkları alın ve kirpikleri birbirlerinden ayırın. 5- Uygulama sırasında göz çevrenize rimel bulaştırdıysanız bir kaç saniye bekleyin ve bir pamuklu çubuk yardımıyla temizleyin.
Kusur Kapama:
- Alt kirpiklerinize hacim kazandırmak istiyorsanız fırçayı kirpik diplerinde yatay olarak gezdirin.
- Kirpikleriniz uzun görünsün istiyorsanız fırçayı dik olarak tutup kirpikleri tek tek boyayın.
Yorgun ve uykusuz gözler: - Yorgun ve uykusuzsanız alt kirpiklerinizi rimellemeyin; daha yorgun görünürsünüz.

Göz Kalemi Eyeliner ve Göz Farı

Göz Kalemi Eye-Liner ve Göz Farı göz makyajının değişmez elemanalrıdır. Göz ve Göz cildi son derece hassastır. Bu nedenle göz için seçeceğiniz malzemelerin bu alanda profesyonelleşmiş marka olması önemlidir. Göz için kullanabileceğiniz hiçbir ürünü pazardan almayınız!
Çıkık Göz Makyajı
Çıkık Gözler:Çıkık Gözler için en önemli ayrıntı göz kapağı daha ön planda ve şiş göründüğü için göz kapağını geriye çekecek şekilde bir makyaj uygulanması gerektiğidir.
1- Çıkık Göz Makyajında öncelikle göz kapağına koyu renkli mat bir far sürülür.
2- Gölge far göz kapağı üzerinde yoğunlaşır ve soluklaşarak kaşlara doğru çıkar.
3- Göz kapağı kıvrımı koyu bir hat şeklinde belirginleştirilir.
4- Göz kalemi gözün üstüne kalın ve alt bölümde gözün içine sürülür.
5- Çıkık Göz Makyajı: Rimel sadece üst kirpiklere sürülür.
Çukur Gözler
Çukur gözler göz kapaklarının yapısından dolayı olduğundan daha küçük gözükürler. Bundan dolayı açık renk far kullanılarak Çukur Gözler çukur özelliğinden kurtarılarak daha belirgin hale getirilir. Ayrıca çıkık olan kaş altlarını da geri plana çekmek gerekir.
1- Çukur Göz Makyajı: Kaş altlarına orta koyu renkte bir far ve göz kapağı üstüne açık pastel tonlarda astar far sürülür.
2- Kirpik üstleri aydınlık olacak şekilde göz kapağı ile kaş arasına çok koyu olmayan bir farla gölge yapılır.
3- Kalem ve eye-liner gibi uygulamalar sadece göz kapağına ince bir şekilde uygulanır.
4- Göz içine beyaz kalem sürülür.
5- Çukur Göz Makyajı: Rimel üst bölüme yoğun alt bölüme de daha hafif bir şekilde uygulanır.

Küçük Gözler / Küçük Göz Makyajı
Küçük gözler yüzdeki orantıyı bozabileceği için amaç bu küçük gözleri doğru kalem ve far uygulamaları yaparak daha belirgin iri hale getirmektir.
1- Küçük Göz Makyajı: Göz kapağına açık renkli astar far sürülür ve orta koyulukta mat bir far kullanılarak gölge yapılır.
2- Far göz kuyruğu üstünde yoğunlaşmalıdır.
3- Kirpik üzeri ve kaş altları açık renkli far kullanılarak aydınlık bırakılmalıdır.
4- Beyaz renkli kalem göz içine sürülür.
5- Küçük Göz Makyajı: Alt ve üst kirpikler yoğun bir şekilde boyanır.

Yuvarlak Gözler
Yuvarlak gözler yüze şaşkın bir ifade verir. Yuvarlak Göz Makyajı için gölgelendirme gözün dış kısmında yapılarak yüze şaşkın bir ifade veren yuvarlak göz yapısı olabildiğince badem göze yaklaştırılır.
1- Yuvarlak Göz Makyajı: Göz kapağına astar far sürülür.
2- Göz çukuru kısmına koyu renk far uygulanır dışa doğru kaşa paralel uzatılır ve kaş yayına doğru renk olarak arttırılır.
3- Göz kapağı kıvrımı belirginleştirilir.
4- Alt ve üst kirpik diplerine çizilen çizgiler kuyruk kısmında dışa doğru uzatılmalıdır.
5- Alt ve üst kirpikler dış uç noktalarda belirginleştirilir.

Düşük Gözler / Düşük Gözler
Düşük Gözler kişinin daha yaşlı ve üzgün görünmesine neden olur. Çünkü düşük göz kapakları gözün renkli kısmını örter.. Düşük Gözler için göz kapaklarını daha belirsiz hale getirip gözü ön plana çıkarıcı işlem yapılmalıdır.
1- Düşük Göz Makyajı: Mat ve koyu renk astar far uygulanır.
2- Orta koyulukta mat bir gölge farla göz pınarından kaşın orta bölümüne doğru çıkarılır.
3- Far kirpik üstlerinde iyice açılır ve yukarı çıktıkça koyulaşır.
4- Genellikle kalem uygulanmaz ya da çok ince uygulanır.
5- Altta göz ucundan yukarı doğru hafif gölge yapılır.
6- Düşük Göz Makyajı: Sadece üst kirpikler boyanır.

Yakın Gözler
Yakın Gözler için gözlerden çok gözün kuyruk kısmının dikkat çekmesi gerekmektedir. Yakın Göz Makyajı için kaşlar kontrol edilerek birbirinden uzaklaştırılmalıdır.
1- Yakın Göz Makyajı: Astar far tüm göz kapağına uygulanır göz iç ucundan ortaya dek açık renk ortadan dış kısma dek koyu renk boyanır. Sınırları yok etmek için iki renk birbirine yedirilir.
2- Kalem ve eyeliner gözün iç ucundan değil biraz daha geriden başlanarak sürülür.Gözün dış ucundan dışarı ve yukarı doğru taşırılır.

Uzak Gözler

Uzak Gözler: Uzak Gözler karşınızdaki kişi üzerinde genellikel onalrı dinlemediğinzi zilenimi yaratır.. Uzak gözler için makyaj yoğunluğu gözün iç bölümünde yer almalıdır..
1- Uzak Göz Makyajı: Kaşın kuyruk kısmına aydınlatmak amacı ile açık renk far sürülür.
2- Göz kapağı kıvrımı buruna yakın olan bölgede daha belirgin hale getirilir.
3- Kirpik diplerine çekilen çizgi bu bölümde sert hat oluşturmayacak şekilde kalın uygulanır.
4- Astar far uygulandıktan sonra sürülecek gölge far burun kökünden kaşlara doğru çıkartılır ve bir yay çizilerek göz kapağına inilir. Gözün uç kısımlarında renk açılmalıdır.

ALLIK NASIL SÜRÜLÜR


Allık yüze mutlu bir görünüm verir ve cilde canlılık kazandırır. Göz ve dudaklar arasındaki renk dengesini koruduğu için seçtiğiniz rengin ruj renginizle uyumuna özen gösterin.
Uygulama:

1- allığınızı uygularken... Yüzünüz...

- yuvarlaksa yanaklardan şakaklara doğru üçgen;

- ovalse yanakların üzerine dairesel;

- kare veya dikdörtgense yanakların üzerine yatay;

- uzunsa yanakların hemen altından yatay ve hafif yukarı doğru uygulayın.

2- Gülümseyin ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.

3- Yoğun görünmemesi ayrı bir bölüm gibi durmaması için rengi azar azar ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek uygulayın.

4- Yüzün dışına doğru dairesel ve hafif hareketlerle uygulamayı sürdürün.

5- Görünümde bütünlük sağlamak için fırçanızı burun ucu çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.

6- Renginiz çok koyu veya yoğun kaçtıysa ten renginizden daha açık bir pudra ile yoğunluğu azaltın.

Kusur Kapama:


Yuvarlak yüzü uzun göstermek... Yüzünüzün daha ince görünmesi için şakaklarınıza elmacık kemiklerinize ve çene altınıza büyük bir allık fırçası yardımıyla bronz allık sürün. Daha açık renk pudrayla alnınızı burnunuzu ve çene ucunuzu vurgulayın.

MAKYAJ ......

3-Kozmetik Kapatıcılar: Kusur Kapama
Kapatıcılar Stick ve Likit olmak üzere iki formdadır. Stick kapatıcılar daha kapatıcı ve kullanımı daha pratiktir. Ama likit kapatıcılara göre daha yağlıdır. Bu durumda cildiniz kuru veya normal ise stick yağlı ve akneli ise likit kapatıcıları tercih edin.
Kusur Kapama:
- Pigment lekelerini kapatmak için önce hafif bir arındırma yapın. Cilt tonunuza çok yakın bir kapatıcıyı lekelerin üzerine hafifçe vurarak uygulayın. Bu işlemi lekeler hafifleyene dek uygulayın. Kapatıcıyı uygularken lekelerin sınırını belirginleştirmemek için etrafına doğru biraz taşırın. fondöteninizi sürüp pudralanın.
- Cildinizdeki kızarıklık ve sivilceler için yeşil renkte bir kapatıcıyı kızarıklık veya sivilcelerin üzerine hafifçe yayarak sürün.
- Kırışıklıklar için cilt tonunuzdan 1-15 ton açık bir kapatıcıyı kırışıklık boyunca sürün. kapatıcıyı parmağınızla veya bir fırçayla yayıp teninize yedirin. fondöteninizi ve pudranızı uygulayın.
- Göz çevresindeki çizgileri kapatmak için kapatıcı bir kalemle veya ince bir fırçayı kapatıcınıza bulayarak çizgilerin üzerinden dikkatle geçin ve parmak uçlarınızla üzerlerine hafifçe vurarak cildinize yedirin. Dikkat: kapatıcınız fondöteninizden daha açık tonda olmalı.

MAKYAJ ......

2-Kozmetik Pudra Çeşitleri ve Kullanım Şekilleri
Pudra makyajın vazgeçilmezidir. Teni matlaştırır bütünlüğü sağlar ve fondöteni sabitler. pudralar Toz Pudra ve Kompakt Pudra olmak üzere iki formdadır. Toz pudralar çok ince ve hafif bir yapıya sahiptir; fondöteni matlaştırır ve şeffaf bir görünüm sağlar. Kompakt pudralar ise taşınma ve kullanım kolaylığından dolayı daha çok tercih edilir. Makyajı sabitlemek ve gün boyu rötuş yapmak için idealdirler; toz pudralara göre daha pudralı bir sonuç verirler.
Uygulama:
1- Toz pudra kullanıyorsanız uygulama için pudra ponponu tercih edin. ( Ponpon yoksa bir pamuk pedin arasını açıp biraz toz pudra koyarak geçici bir ponpon yapabilirsiniz. ) Ama eğer fırça kullanacaksanız; fırçanızı pudraladıktan sonra yüzünüze sürmeden önce fazlasını almak için mutlaka üfleyin. Aksi halde unlanmış bir görünüme bürünürsünüz
2- Pudrayı hafif vuruşlarla tüm yüzünüze uygulayın. Daha sonra büyük bir fırçayla fazlalıkları alın.
3- Kompakt pudra için fırça kullanmak en uygunudur. Pudrayı uygularken fırçayı yüzünüzde hızlı hareketlerle sağdan sola ve yukarıdan aşağıya dolaştırın. Böylece pudra yüzünüze eşit olarak dağılacaktır.
4- Pudranız Toz pudra ise içine bir miktar sedefi pudra ekleyerek daha aydınlık bir ten yaratabilirsiniz.

Makyajın püf noktaları

MAKYAJLA İLGİLİ HERŞEYİ BİRLİKTE İNCELEYELİM.HEPİMİZİN AZ ÇOK BİLDİĞİ MAKYAJ TEKNİKLERİNİ,MAKYÖZLERİN DİLİNDEN İNCELEMEYE NE DERSİNİZ?


1- Fondöten Nasıl Sürülür


Fondöten yüzünüze pürüzsüzlük sağlar ve onu makyaja hazırlar. Düzgün görünümlü bir ten ve makyajda başarılı bir sonuç için fondöten seçimi çok önem taşır. Kullandığınız fondötenin yapısı ve rengi cildinizin tipine ve rengine uygun olmalı; cilt renginizden daha açık bir fondöten rengi seçmek daha doğru olur. Fondötenin her zaman temiz ve nemlendirilmiş cilde uygulanması gerekir.
Uygulama: 1- Fondöten için ideal renk doğal cilt tonunuzun 1- 15 ton açığıdır. Bu tonu yakalamak için en iyi yöntem alacağınız fondöteni çenenizde denemenizdir. Teninizle hiç bir ton farkı oluşturmuyorsa doğru rengi buldunuz demektir. Karar vermeden önce bir kez de gün ışığında kontrol etmeyi unutmayın.


2- Kompakt fondöten dışında tüm fondötenleri sürerken parmak uçlarınızı kullanın. Elin ısısı fondötenin akıcılığını artırdığı için hem cilde yedirmek daha kolay olur hem de dayanıklılığı artar. En önemlisi daha doğal bir görünüm sağlar. Uygulamadan önce fondöteni avucunuza alıp ısıtın. Yüzünüzün ortasından başlayıp kenarlara doğru uygulayın.


3- Profesyonel bir sonuç istiyorsanız nemli bir sünger ile yüzün dışına doğru fondötenin üzerinden geçin. Hafif belirsiz bir makyaj için sünger daha etkili ve kapatıcı bir makyaj için ellerinizi kullanın.


4- Cildinize parmaklarınızla basınç uygulayarak ortadan kenarlara doğru tüm yüzünüze yayın. Boyun ve kulaklara doğru rengi iyice yedirin.


5- Fondöteninizin yüzünüzde bir maske gibi durmasını önlemek için alnınıza burnunuza yanaklarınıza ve çenenize benek benek sürün. Az miktar ile başlayın gerekirse ilave edersiniz. Çok fazla miktar sürülmeyi zorlaştıracağı gibi maske etkisi de yaratır.


6- Fondöteniniz fazla olduysa evdeyseniz küçük bir süngeri suyla nemlendirin üzerine bir parça nemlendirici krem dökün ve yüzünüzde bastırmadan dolaştırın. Evden çıktıktan sonra fark ettiyseniz en yakın tuvalete gidin ellerinizi ıslatıp yüzünüze hafif hafif vurarak teninizi nemlendirin ve bir kağıt mendili yüzünüze koyup fondöten fazlasını alması için bir kaç dakika bekleyin.


7- Diğer uygulamalara geçmeden önce fondötenin cildinize iyice oturması için bir süre bekleyin.


8- Yüzde renk bütünlüğü sağlamak için göz kapaklarınızın üzerine ve gözün alt kısmına da ( kirpiklere değmeden ) sürün. Fondöteni yeni sürmenize rağmen sivilce veya göz altı halkaları tam kapanmamış olabilir. Bir kapatıcı ( concealer ) ile bu hataları düzeltmek gerekir.



Kusur Kapama:


Burnunuz uzunsa... Burun ucunuza koyu renk fondöten uygulayın. fondöteniniz kompakt fondöten olursa ve nemli süngerle uygularsanız çok daha iyi sonuç alırsınız. fondöteni sınır yapmayacak şekilde iyice yedirdikten sonra küçük dokunuşlarla pudralayın.


Burnunuz genişse... Gölge ve ışığı kullanın: burnunuzun üzerine (burun kemiğiniz boyunca) daha açık tonda; burun kanatlarınıza ise daha koyu tonda fondöten sürün. Parmağınızla fondöteni iyice yayın ve 2 ton arasındaki sınırları yedirip yok edin mat bir pudrayla pudralanın.


Çeneniz çok küçük ve içeri doğruysa... Çenenize (dudak altınıza kadar) açık renk bir fondöten sürün. Bu çenenizin hacmini artıracaktır. Koyu ve parlak renkte rujlar kullanmayın göz makyajınıza önem verin.


Çeneniz çok çıkıksa... Çenenizin ucuna koyu renk bir fondöten uygulayıp pudralayın. Dudaklarınızı öne çıkaracak canlı renkte rujlar tercih edin böylece çeneniz belirginliğini yitirecektir.


27 Temmuz 2010

BEL FITIĞI

Bel Fıtığı ve Korunma Yolları!
Ben bel fıtığından çok çeken ve tam 5 yıldır ameliyat olmamak için direnen biri olarak bu konuyu paylaşmak istedim.
o kadar çok dr. gezdimki inanamazsınız.
tedavi aynı; yatak istirahati,fizik tedavi,belli başlı iğne ve kas gevşetici vs.vs.
şu anda fena değilim ama heran patlatabilir ve ani ameliyata girebilirim.
çifttaraflı ve oldukça iyi besleyip büyüttüğüm bayağı büyükçe bir fıtığım var.
zaman zaman faydalandığım güzel bilgiler içeren ,bel rahatsızlığı olanların bakmasında yarar gördüğüm bu siteyi incelemenizi öneririm.
Bu konu hk. herhangi bir sorunuz dr.vs.tavsiyesi gibi.olursa seve seve yardımcı olurum.
ayrıca ameliyat olup memnun kalan varsa ,tecrübelerini yazarsa çok memnun olurum.
SAĞLIKLA SEVGİYLE HOŞÇAKALIN

BEYAZ SAAT ÇILGINLIĞI

ÖZELLİKLE DE BRONZ TENDE ÇOK GÜZEL DURAN BEYAZ SAAT MODASI ÇILGINLIĞI DEVAM EDİYOR.







Sandra Bullock'un the blind side filminden sonra herkesin kolunda beyaz saatleri görebiliyoruz.

Gerçektende çok hoş gözüküyorlar değilmi?

26 Temmuz 2010

İYİ KANDİLLER


TESETTÜR ALIŞVERİŞİ

BEN ALIŞVERİŞİMİ BELLİ BİR YERDEN YAPANLARDAN DEĞİLİM.
GÜZEL GİYİNDİĞİMİ SÖYLERLER.(EHEM EHEM:)) NERDEN ALIYORSUN BUNLARI DİYE ÇOK SORAN OLUR.ANCAK DEDİĞİM GİBİ PAZARDAN DA BEĞENİP ALDIĞIM OLUYOR EN LÜKS MAĞAZALARDANDA.
BU BENCE BİRAZ GEZİP TOZMAKLA BİRAZDA ZEVKLE ALAKALI.
BEN ETEK GİYMEYİ SEVMEYENLERDENİM.KIYAFETLERİM ÇOĞUNLUKTA PANTOLON KOMBİNLİDİR.ETEK DENEMELERİM ÇOK OLDU ALIP GİYMEDİĞİM BİR SÜRÜ ETEĞİMDE VAR AMA BEN KENDİME YAKIŞTIRMIYORUM NEDENSE:((


KENDİ KIYAFETLERİMİDE EN KISA ZAMANDA PAYLAŞACAĞIM İNŞ.SİZLERLE.


BUGÜN ANADOLU YAKASINDA OTURURKEN ÇOK SIK BİRŞEYLER ALDIĞIM AYDAN GİYİMİN KIYAFETLERİNİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.










HER MARKANIN KOLEKSİYONUNDA GÜZEL MODELLER OLDUĞU GİBİ BİR SÜRÜ GEREKSİZ MODELLERDE OLUYOR.KOLEKSİYONUNU İNCELEMEK İSTİYORSANIZ BUYRUN

Dikkat

Parmak arası terlikler tehdit ediyor
Koruma faktörlü krem kullanılmaması durumunda sandaletlerin cilt kanserine neden olduğu açıklandı.

Sıcaklıkların artması ve güneşin etkisini daha fazla göstermesi, cilt hastalıklarının sıkça görülmesine neden oluyor.


Birçok kişinin özellikle rahat olduğu için tercih ettiği parmak arası terlikler cildi savunmasız bırakıyor.

Londra Kliniği tarafından yapılan geniş kapsamlı bir araştırmaya göre parmak arası terlikler cilt kanseri hastalığına yakalanma riskini artırıyor.

Londra Kliniği'nden doktorlar sadece son bir ay içerisinde 3 hastanın parmak arası terlik giymeleri nedeniyle melanom hastalığına yakalandığını açıkladı.

Eski Roma döneminde Gladyatörler'in giydiği bu meşhur terliklerin cilt tümörü olarak adlandırılan melanom hastalığına neden olduğu saptandı.

Uzmanlar vücuttaki lekelerin önemsenmesini tavsiye ediyorlar.
'ALINTI'
OKUYUNCA AAA DEDİM VE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

24 Temmuz 2010

HEPSİ BİR ARADA

Parfümlerim birarada da böyle gözüküyor.Resimler çok net olmadığı için parfümleri incelerken resimleri tek tek netten indirmeyi tercih ettim daha anlaşılır olsun diye.Ama görüldüğü üzere hepsi bende mevcut:))))))
Evet benim parfüm koleksiyonum işte burda aynamın önünde duruyor


























Bu koleksiyona aşağıdaki iki parfümü de eklemek istiyorum en kısa zamanda.

kullananınız varsa yorumlarınızı bekliyorum.ikisinin de kokusunu hiç bilmiyorum.

sizin kullanıp memnun olduğunuz parfümlerinizide paylaşırsanız sevinirim.
















PARFÜMLERİM 15

BVLGARI POUR FEMME




Klasik bir parfümdür.
Yasemin, menekşe ve portakal çiçeğinin karışımını içerir.
Size ışıltının karşı konulmaz dokunuşunu verir.
Romantik ortamlarda kullanımı önerilir.


Sevemediğim kokulardan bir tanesi de bvlgari.Bana göre ağır.Çok enerjiksem ve başım ağrımaya meyilli değilse ancak kullanabiliyorum.Her tende farklı olacağını kabul edersek; çok kötüde değil yani...






PARFÜMLERİM 14

Guerlain Samsara EDP


GuerlainSamsara EDT Sprey


Bergamot, şeftali ve limonun yasemin, ylang-ylang ve vanilya notaları ile karışımını keşfeder. Romantik bir parfümdür

durdukça güzelleşen,hafif yoğunlukta ve kalici bir koku..özel ve güzel bulduğum kokulardan..

PARFÜMLERİM 13

LACOSTE POUR FEMME








Lacoste pour femme kadını hayatın zevklerine vurulmuş,kendini atılgan doğasının arzusuna bırakmış,ruhunu özgürleştirme yolundadır.Lacoste pour femme işte bu cesur kadınların kokusudur.

Mor frezya,beyaz heliotrop,iran yasemini,bulgar gülü..

Enfes bir kokusu var gerçekten çok güzel ve kalıcı. Bu kokuyu sıktığınız zamanlar parfümünüzün markası ne acaba?sorusuyla sık sık karşılaşacağınızı garanti ediyorum.

23 Temmuz 2010

PARFÜMLERİM 12

Gucci EAU De Parfum II EDP







Sadeliği ve asil maddeleri bir araya getiren şık ve seksi bir parfüm.
Zarif, sofistike, şehvetli ve narin kadınlar için uygundur.
Üst notalarda turunç, siyah frenk üzümü ve mandalina portakalı; orta notalarda menekşe, böğürtlen, taze yasemin;
alt notalarda ise kediotu, misk ve sedir kullanılmıştır.
Gece ve gündüz kullanımına uygundur.



Bu parfüm benim vazgeçilmezim. O kadar güzel bir kokusu varki tarif edemem.Kalıcılığı ise muhteşem.Gerçekten çok çok çok güzel. Tarif edilmez onunla yaşanır.Parfüm alma niyetinde iseniz mutlaka gidin bir koklayın.Haa zevkler farklıdır ok. ama bunu beğenmeyecek kişi yoktur herhalde

PARFÜMLERİM 11

Chanel Chance Pour Femme EDP Sprey



Sürprizlere açık sonbahar günleri için, sürpriz bir parfüm. Coşkulu, iyimser, içten, romantik, hayata aşık, cıvıl cıvıl... Beklenilmeyen bir bileşim Chance eau de parfüm. Vanilya, beyaz misk, iris özü, yasemin, sedir, sümbül, amber patchuli, fresh vetiver ve gülün enfes birleşimi.

BU KOKU DA BENİM BAŞIMI AĞRITIYOR. KALICI AMA AĞIR BİR KOKU BENCE.
BİR DE BU PARFÜMÜN BENDE BİR ANISI VAR ANLATAYIMMI ?
BU PARFÜMÜN AYNISINI EŞİM KAYINVALİDEME DE HEDİYE
GETİRDİ.BEN GÖRÜNCE GÖZLERİME İNANAMADIM. TABİ
BOZUNTUYA VERMEDİM ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN DEYİP
BENDEKİNİ DE EŞİMİN TEYZESİNE HEDİYE ETTİM. İKİ KARDEŞ BİRBİRLERİ GİBİ KOKSUNLAR DİMİ AMA:))))))

PARFÜMLERİM 10

Dior Dune Femme EDT Vaporizer Bayan Parfüm




DUNE,DİOR'un klasiklerinden. Ağır ve baharatlı bir koku. Kalıcı, kendini hemen farkettiren ,
zarif ve hoş bir parfüm.



kışın kullanıma daha uygun.


Ben baharatlı kokuları çok sevdiğim için sevdiğim parfümlerden biri ancak öyle her dakika zırt pırt sıkılacak bir koku değil..oldukça yoğun kokusuyla o kadar da kalıcı ki inanın kıyafetinizde kokusu bir dahaki giyinişinize kadar kalıyor.

PARFÜMLERİM 9

Davidoff Cool Water Woman EDT Vapo Bayan Parfüm






Deniz, gökyüzü ve bitkilerin bütünleştiği bir parfüm. Tende eşsiz ferahlatıcılığın yanı sıra, su kadar tazeleyici bir etki de bırakıyor. Ananas, kavun, gül, yasemin, müge, sandal ağacı ve ahududu. meyve ve çiçek karışımında alışılmadık bir koku...

Hafif güzel ve hoşbir parfüm.
Günlük kullanılabilecek,yaza da uygun bir kokusu var.
Hafif parfümlerden hoşlananlar için ideal.F erahlatıcı meyve ve çiçek karışımı güzel bir parfüm.
Kullanıyorum ama vazgeçilmezim değil:((

PARFÜMLERİM 8

Thierry Mugler Angel EDP Vapo Bayan Parfüm






Angel ın özellikleri neymiş bakalım;



Tatlı bir çocukluk ve kadınsı bir cazibenin parfümden bir şiir gibi ışıldadığı mavi billurdan ağır bir yıldız, büyüleyici ve nadir bir imge. Efsanevi melek. Işığın meleği, karşı konulmaz ve büyüleyici karanlıkların ışıltılı elçisi. Saf ve şehvetli, şefkatli ve üstünlüğünü kabul ettiren... Gök mavisi baş nota; temizlik ve saflık dünyası. Tatlı kalp notası; bal özü ile zenginleştirilmiş değişik meyvelerle iştahı davet ediyor. Hem yumuşaklık hemde sıcaklık yansıtan sıcak ve cezbedici dip notasında, patchuli temel oluşturuyor. Etrafında ise ağaç kokuları, vanilya, çikolata, karamel, tonka baklası özü oryantal karakteri güçlendiriyor.






Hiç sevmediğim ve sadece 1 2 kez sıkıp hediye ettiğim parfümüm.

İllaki seveni vardır ama ben sevemedim ağır başağartıcı bir kokusu var.

22 Temmuz 2010

PARFÜMLERİM 7

Issey Miyake Leau Dissey Femme EDT Bayan Parfüm





Saf çiçeksi, misk ve odunsu bir koku. Lotus, siklamen, freşya, karanfil ve beyaz zambak çiçek kokularının misk ve kehribar kokularıyla muhteşem uyumu. Sıcak alt notalarla fresh bir koku...
Issey miyake, benim ilkgöz ağrım. Severek kullandığım bittikçe başka markaları kullanıp sonra yine dönüp aldığım günlük kullanılabilecek oldukça güzel fresh bir koku.
Bu da odunsu:))

PARFÜMLERİM 6

Lancome Hypnose Femme EDT Bayan Parfüm









Odunsu, sıcak ve oryantal. Vanilyanın aydınlığıyla şehvetli bir aşk iksiri. Büyülü ve kendinden emin bir parfüm. Parfümün notalarını oluşturan tutkunun çiçeği, güçlü ve farkedilir, çiçeksi - meyveli bir koku çıkarırken, saf vanilya parfümün kalbinde zengin, sarsıcı ve oryantal etki yaratıyor ve akçaağaç tüm duyulara hitap eden alt notayı oluşturuyor. Kristalize elmasla ışığın dans ettiği kıvrımlı lüks şişe tam bir arzu nesnesi.
odunsu bu ne demekse? seviyorum ama ben bu odunsu kokuyu :))
kendine özgü ODUNSU bir kokusu var. Biraz da erkeksi bir parfüm yani erkek kokularının o fresh mis gibi temizlik kokusu olur ya işte onu çağrıştırıyor.
bu nasıl bir anlatım olmuş ya neyse siz anladınız ne demek istediğimi.
güzel güzel hımmmm mis gibi:))

21 Temmuz 2010

PARFÜMLERİM 5


BURBERRY KADINI


Sade ama şık, kendinden emin, lafını sakınmayan,
Ne istediğini bilen, klas giyinen,
Çoğu zaman şık, ama istediği zaman sofistike olabilen, seçkin alıcı.
"Yeni ve Değişik" şeylerden tad alan, dünya ya ve insana açık,
Aktif çalışmalarda başarılı,
Özel ve profesyonel yaşamda doğru dengeyi kurabilen.


Sade , şık ve seçkin..Sedir ağacıyla başlayan sonrasında hemen yasemin ,vanilya,şeftali ve yeşil elmayla yumuşayıp kalıcılaşan kadın kokusu ...


İlk notalar: Şeftali, kayısı, erik.Orta notalar: Yasemin ve sandal ağacından şık bir buket Son notası: Zenginleştirilmiş mask ve vanilya.

BU PARFÜMÜ PEK KULLANAMIYORUM ŞU İÇİNDEKİ VANİLYA KOKUSUNDAN.
BEN PARFÜMDE ŞEKER VANİLYA KOKULARINI HİÇ SEVMEM ÇÜNKÜ MİGRENİMİ TETİKLİYOR.
NEDEN ALDIN DEMEYİN SAKIN BEN ALMADIM EŞİMİN HEDİYESİYDİ








SİZ DE BİR BURBERRY KADINIMISINIZ?


PARFÜMLERİM 4

Givenchy Very Irresistible

BU KOKUYU SIKTIĞINIZDA KENDİNİZİ ÇİÇEK BAHÇESİNDE HİSSEDECEKSİNİZ.
O KADAR GÜZEL ETKİLEYİCİ VE HAFİF BİR KOKUSU VARKİ.
KALICILIĞI İSE 10 NUMARA.
BEN ÇOK SEVEREK KULLANIYORUM.
YAZA UYGUN BİR PARFÜM.





Üst notalar: yıldız anason, mine yaprağı.Orta notalar: yüz yapraklı gül, şakayık gülü.Alt notalar: tutku gülü, fantezi gülü.

20 Temmuz 2010

PARFÜMLERİM 3

Givenchy Absolutely Irresistible

KALICILIĞI VE ŞİŞESİNİN ŞIKLIĞIYLA MUTLAKA SAHİP OLUNMASI GEREKEN BİR PARFÜM.
BU PARFÜM AYNI ZAMANDA BİHTERİN PARFÜMÜ OLARAKDA BİLİNİYOR.
MUHTEŞEM KOKUSUNU DENEYİNCE VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ BENDEN SÖYLEMESİ
EEE BİRDE KIRMIZI DAHA NE OLSUN.




Givenchy Absolutely Irresistible Pour Femme EDP Bayan Parfüm


NASIL BİR KOKUYMUŞ ?

Karşı konulmaz cazibe arayan kadınlar için film yıldızlarının dünyasına açılan kapı, büyüleyici bir ihtişamla bu parfümde buluşuyor. Heyecan verici üst notalarda mandalina lezzeti, kırmızı orman meyveleri ve kırmızı biberle buluşuyor. Portakal ve helyetrop çiçekleri frapan orta notayı oluştururken, yoğun alt notada sedir ağacı, paçuli ve amber sizi bekliyor.

PARFÜMLERİM

PARFÜMLERE KARŞI DAYANILMAZ BİR ZAAFIM VAR.
HEPSİNİ ALMAK DENEMEK İSTİYORUM:))
ZATEN PARFÜM SEVMEYEN BİR BAYAN ÇOK NADİR BULUNUR HERHALDE.
BENİMDE KÜÇÜK BİR PARFÜM KOLEKSİYONUM VAR.VE BU KOLEKSİYONA EKLEYECEĞİM NE ZAMANDIR ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM MARKALAR VAR.
BENDEKİLERİ VE ALMAK İSTEDİKLERİMİ PAYLAŞACAĞIM SİZLERLE...
ÖZELLİKLE ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM MARKALARI KULLANAN VARSA DEĞERLİ YORUMLARINI MERAKLA BEKLİYORUM.
İLK OLARAK PAYLAŞMAK İSTEDİĞİM, BENİM EN SEVDİĞİM VE YILLARDIR VAZGEÇEMEDİĞİM BİTTİKÇE MUTLAKA YENİSİNİ ALDIĞIM PARFÜMLERİM POISON VE HYPNOTİC POISON .
HER İKİSİDE ÇOK DEĞİŞİK VE ŞİMDİYE KADAR KULLANDIĞIM HİÇBİR PARFÜMDE OLMAYAN MÜTHİŞ KOKULARI VAR.
İÇERİĞİ:
Zambak, yasemin ve Jacaranta ağacının karışımı.
Hipnotize edici, sihirli, baştan çıkarıcı …
Poison’un kışkırtıcı gücü, infilak edici yeni jenerasyon bir koku yaratılarak tam olarak keşfedilmiştir. Bir kadın için aşırı derecede değişik bir koku. Olağan dışı enerjik ve yoğun bir parfüm


BU PARFÜM BENİMLE O KADAR ÖZDEŞLEŞMİŞKİ BENİ GÖRMEDEN GELDİĞİMİ ANLIYORLAR.
NOT:BU PARFÜM YAZA UYGUN DEĞİL.BİRAZ YOĞUN OLDUĞU İÇİN AĞIR GELEBİLİR.

19 Temmuz 2010

SANAL KOMBİNLERİM 12


BU KOMBİNİDE TESETTÜRLÜ OLMAYAN HANIMLARA HAZIRLADIM.
ben ayakkabı ve çantaya bayıldım doğrusu
kırmızı hastası olarak bence çok güzeller..



17 Temmuz 2010

HEDİYE KAMPANYASI 3






MERAKLA BEKLEDİĞİNİZ YENİ KAMPANYAMI AÇIKLIYORUM.

SAYFAMIN SOL ÜST KÖŞESİNDE BİR ANKET DÜZENLEMİŞTİM BİLDİĞİNİZ ÜZERE.

VE O ANKET SONUCUNA GÖRE EN ÇOK MAKYAJ MALZEMESİ İSTENMİŞ YENİ HEDİYE OLARAK.

BUGÜNE KADAR BENDE BLOĞUMDA EN GÜZEL HEDİYELERİ PAYLAŞTIM SİZLERLE

E ARTIK YENİ HEDİYE ESKİSİNİ ARATMAMALI DİMİ?

YENİ HEDİYEM MAC SPRİNGSHEEN ALLIK

BENİM ÇOK SEVEREK KULLANDIĞIM FAVORİ ALLIĞIMDIR KENDİSİ.

AYRICA NARS ORGASM INDA RAKİBİDİR.

ÇEKİLİŞLE VERECEĞİM BU SEFER ÇÜNKÜ YORUM OLAYI BENİ BİRAZ ZORLADI AÇIKÇASI

KAMPANYAYA SON KATILIM 30.TEMMUZ 2010 AKŞAMINA KADAR

AYNI GECE TALİHLİYİ AÇIKLAYACAĞIM.

KATILMAK İÇİN NE YAPIYORUZ?
izleyicim olup,yorumunuzu bırakıyorsunuz.
bloğunuzda duyuruyorsunuz (eğer varsa)
isim ve mail adresi yazıp beni takip ediyorsunuz
işte bu kadar.......
KATILAN HERKESE BOL ŞANS DİLİYORUM.

16 Temmuz 2010

TALİHLİYİ AÇIKLIYORUM

TAKİPTE OLAN ARKADAŞLARIM BİLİYOR.ŞU AN SAAT 2:00 VE BEN TAM İKİ SAATTİR UĞRAŞIYORUM ADALETLİ BİR SONUÇ OLSUN DİYE.
YORUMLARI ELEDİM.YAYINLADIM VE İZLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMA ÇAĞRI YAPTIM ONLARIDA SON ANDA ÇEKİLİŞE DAHİL ETTİM.164 YORUM VARDI.ELEYEREK 12 YE DÜŞÜRDÜM.3 ARKADAŞDA SON ANDA DAHİL OLARAK 15 KİŞİ OLARAK ÇEKİLİŞ YAPTIM.VE KAZANAN



11 NOLU YORUM SAHİBİ SEVGİ
SENİ TEBRİK EDİYORUM.İYİ GÜNLERDE KULLAN CANIM.
GERÇEKTEN ÇOK İSTEMİŞSİN DEMEKKİ..BANA BİLGİLERİNİ MAİL AT CANIM EN KISA SÜREDE .YOKSA YEDEK TALİHLİYİDE BELİRLEDİM.HEM ÇABUK DÖNMEZSEN İSTEMEDİĞİNİ DÜŞÜNEREK HEMEN ONA DÖNECEĞİM.

KATILAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM NARS I ARATMAYACAK YENİ HEDİYEYİ YARIN AÇIKLAYACAĞIM İNŞ.
HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER.

KAMPANYA SONUCU

BEN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM. O KADAR GÜZEL YORUMLAR VE MÜTHİŞ BİR KATILIM VARDIKİ. AÇIKÇASI BU KADAR ZORLANACAĞIMI TAHMİN ETMEMİŞTİM. BEN DUYGUSAL BİR İNSANIM. YORUMDAN ETKİLENİR HEMEN VERİRİM BİRİNE DEDİM AMA BAKIN ŞİMDİ BU ARKADAŞLARIN YORUMLARINA NASIL KARAR VEREYİM.

KATILAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.KAYBEDENLER ÜZÜLMESİN SAKIN . YENİ HEDİYEM NARSI ARATMAYACAK KADAR GÜZEL.

ŞİMDİ SEÇTİĞİM YORUMLARI YAYINLIYORUM.OĞLUM İKİDEBİR UYANMAYA DEVAM ETMEZSE BİRAZDAN ÇEKİLİŞİDE YAPICAM.





Dilekce.. dedi ki...
Merhaba By Didi :)) Bloğunun zaten izleyicisiyim, takipliyorum seni..Geçen seferki çanta ve ayakkabıya vurulmuştum ama onlar bana vurulmamışlarki gidip başkasına yar oldular :P Şaka bi yana ikinci hediyen de ilki kadar güzel ve ben bu allığı istiyorum..İnşallah kısmetse bu sefer bana çıkar.. Gerçi çekilişin farklı olacağını söylemişsin, nasıl olacağını da çok merak ettim doğrusu.. Eğer şirinliğe göreyse benim kazanmam lazım yaff :)) Bunca çeneden sonra herkese bol şans diliyorum, en çok da bana..Bloğumda duyurunu yaptım;




Gülzade dedi ki...
selam hediye almak istediğim ama alamadığım bir ürün gercekten çok mutlu oldum görünce birde bana cıkarsa oooo:):) pisikopat_girl_71@hotmail.com blogum yok :(
04 Temmuz 2010 11:



Tannesi dedi ki...
Merhaba, Arayıp da bulamayacağım cinsten bir kampanya. Çok kibarsın böyle bir hediye verdiğin için. Şimdiden teşekkürler. Seni daha evvel tanımıyordum; MyPrincess'in bloğunda gördüm ve hemen izlemeye aldım. Benim hiç Nars ürünüm yok. Daha doğrusu bu tarz markalardan hiçbirine sahip değilim. Ve tabii katılan herkes ben de çok istiyorum sahip olmayı. Dilerim bana çıkar. Bundan sonra seni izlemeye devam edeceğim. Ben de bloğumda duyurdum kapmanyayı... İşte bu da linki: http://hernefesalisimizbayramdi.blogspot.com/2010/07/narsnz-yok-mu-haydi-kosun.htmlBana da beklerim.Sevgiler. :)**Çekilişin hangi esasa göre olacağını ben de merak ediyorum. Dilerim en kısa zamanda açıklarsın. 187. izleyicin oldum. Umarım, 200. olana vermiyorsundur. :) (Buradan, müstakbel 200.izleyicinden de özür dilerim, zira onun açısından biraz fesat bir yorum oldu. :P)
04 Temmuz 2010 13:







Diidem dedi ki...
gerçekten de isteyip alamadığım allık nars :) çok sevindim canım kampanyana çok mutlu etti bi şansımın olması :)http://diidemm.blogspot.com/2010/07/diloshla-hayat.htmldiidem.92@gmail.com
04 Temmuz 2010 14





nisan dedi ki...
Merhaba,blogum yok ama zaten izleyicinizdim,yine çook güzel bir hediye seçimi yapmişsınız,ilk kampayadaki hediyelerde harikaydı ama bana çıkmadı onlar:( ama inşallah bu allık benim olur'bu allıgın methini duyuyorum hep':) çünkü çok istiyodum :)bişeyi gerçekden çok isteyince olurmuşya :)...blogum olmadıgı için kampanyayı facebook sayfamda duyurdumhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100000910939302nimet kurşun,,,nkursun_50@hotmail.com
04 Temmuz 2010 17












aynur_ahmadova dedi ki...
zaten izleyicinim canım.hediyeye gelince çok merak ettigim bi allık kendisi.allık konusunda ne sürecegime bi türlü karar veremiyorum.ne renk sürsem diye.uarım ban çıkar.çünki çok istiyoruum.aynur ahmadovaaynur_ahmadova@hotmail.com
04 Temmuz 2010 21:11









prenses dedi ki...
şans bi kerede bana gül be kardeşim:)http://aydankaradas.blogspot.com/2010/07/by-dididen-super-hediye.html
07 Temmuz 2010 16:39



şeyda dedi ki...
Nars orgasm allık !!! internette bazı sayfalarda methini çokça duyduğum bu allığı bilmemek mümkünmü...Almayı düşünüp ;ben golden rose terracota allığımlada mutluyum diye kendimi avuttuğum allıktır(A)Blogum yok malesef bende şansımı denemek istiyorum sonuçta söz konusu olan Nars Orgasm;)
07 Temmuz 2010 21:34







Adsız dedi ki...
cnm bir hamiş olarak kendime özen göstermeye başladım ve allık mükemmel görünüyor..ihtiyacım olan bişey..serpil(cesmeli1985_20@mynet.com)
08 Temmuz 2010 16:21



dilekaygun dedi ki...
merhaba;nars orgasm allığı olmayanlar buraya deyince hemen geldim :)methini çok duydum blogger arkadaşlardan ama hiç alamamıştım,açıkçası merakta ediyorum nasıl bir ürün olduğunu belkide senin sayende deneme fırsatım olur...izleyicindim zaten,blogumdada paylaştım hediyenihttp://dilekveguncesi.blogspot.com/2010/07/diloshla-hayat-blogundan-hediye.htmlherkese bol şansDilek AYGÜN
10 Temmuz 2010 12:23









sevgi dedi ki...
gözlerime inanamıyorum.nars hediye ediyorsunuz.rüyamda görsem inanmazdım heralde.içimde bir umut belirdi şimdi.çünkü şimdiye kadar o kadar çok almak istedimki ama malesef bütçem kaldırmaz almayı.ben ancak yorumları okuyup imrenip bakanlardanım:((şartları yerine getirdim ama bloğum yok malesef.nars allık seni asla satın alamam ama benim olma şansı var şimdi düşüncesi bile çok güzel.umarım en çok isteyene çıkar.ben çok istiyorum inşallah bana çıkarsevgilercrazygirls_ist@hotmail.comsevgi
12 Temmuz 2010 17:07




guns_n_roses dedi ki...
çok güzel bir hediye, bende hep merak eden ama malesef sahip olamayanlardanım umarım benimde böyle güzel bir allığım olur :) bloğunu takip ediyorum zaten ama ebnim bloğum yok..zuhal_cc@hotmail.com
15 Temmuz 2010 12:11



BUNLAR YORUMLAR



SON DAKİKA İSİM BIRAKMASINI İSTEDİĞİM ARKADAŞLAR



NİLÜFER

ECE

TUĞÇE

TANNESİ (TATLIM SEN YORUMDA VARSIN)





























BİR DE ŞU ANDA BENİ İZLEYEN 7 KİŞİ VAR MERAKLA BEKLİYOR.BELLİKİ KAZANMAYI ÇOK İSTİYORLAR HEMEN MSJ ATARSANIZ YORUMLARA İLAVETEN SİZİDE ÇEKİLİŞE DAHİL EDİCEM.
BU SAATTE İZLEDİĞİNİZE GÖRE HAKEDİYORSUNUZ BENCE.
İSİM YAZMANIZ YETERLİ
ARKADAŞLAR MERAKLA BEKLEDİĞİNİZİ BİLİYORUM.
İNANIN GÖZLERİM KÜÇÜLDÜ YORUM OKUMAKTAN.
O KADAR ÇOK ETKİLENDİĞİM YORUMLAR VARKİ İÇLERİNDEN SEÇİP YAYINLAYACAĞIM BİRAZDAN.
VE ONLAR ARASINDA ÇEKİLİŞ YAPICAM.
KEŞKE İMKAN OLSA HEPİNİZE YOLLAYABİLSEM.

15 Temmuz 2010

HEDİYE KAMPANYASI HK.

KAMPANYAYA KATILIM SONA ERDİ.



HEDİYEMİ NASIL VERECEĞİMİ AÇIKLIYORUM. KAMPANYA DUYURUSUNDA BELİRTTİĞİM GİBİ ALAMAYAN VE ÇOK İSTEYEN BİR ARKADAŞIMIZA HEDİYE EDECEĞİM. NASIL MI? YORUMUNDAN ETKİLENDİĞİM ,ALMAK İSTEYİP DE ALAMAYAN,ÇOK İSTEDİĞİNİ YORUMUYLA BANA HİSSETTİREN BİR ARKADAŞIMIZA.


ŞU AN İTİBARIYLE BÜTÜN YORUMLARI TEK TEK OKUYUP KARARIMI AÇIKLAYACAĞIM.EĞER BİR KAÇ YORUM ARASINDA KALIRSAM RANDOM ORG ARACILIĞIYLA ÇEKİLİŞ YAPICAM.


HERKESE BOL ŞANS.


İZLEMEDE KALIN.....

SANAL KOMBİNLERİM 10




kombin dosyasına devam ediyoruz.
pembiş cıvıl cıvıl bir kombin
nasıl beğendinizmi

14 Temmuz 2010

KAMPANYA BİTİMİNE SON BİR GÜN

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
HERBİRİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.
BLOGDAN AYRI KALDIM BİRKAÇ GÜNDÜR
TOPARLANIP DÖNÜCEM EN KISA ZAMANDA İNŞ.
BU ARADA HEDİYE KAMPANYASI YARIN AKŞAM BİTİYOR.
ŞANSLISIYLA BULUŞMASINA SON 1 GÜN.........

12 Temmuz 2010

DUALARINIZA İHTİYACIM VAR

YEĞENİM ÇOK BÜYÜK BİR TRAFİK KAZASI YAPTI.
İKİ ARAÇTA KULLANILMAYACAK DURUMDA YANİ PERT.
YEĞENİMİNDE ÇARPTIĞI ARAÇTAKİ ADAMINDA ÇOK ŞÜKÜR HAYATİ TEHLİKESİ YOK.
ÇOK KÖTÜ GÜNLER GEÇİRİYORUM
DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.

9 Temmuz 2010

MAC In the Groove Makeup Collection for Summer 2010

AYIN 19 UNDAN SONRA BURADA SATIŞI BEKLENEN MAC İN IN THE GROOVE 2010 YAZ KOLEKSİYONU MİNERAL ALLIK VE 3 RENKLİ FARLARIYLA OLDUKÇA DİKKAT ÇEKİCİ.


AY SONUNA KADAR BEKLEYEMEM DİYORSANIZ NORDSTROM DA SATIŞI BAŞLAMIŞ.











.MAC Mineralize Skinfinish: Stereo Rose, Comfort, Petticoat, By Candlelight







MAC Mineralize Eyeshadow: Blue My Mind, Calm, Cool, & Collected, Fresh & Easy, In the Groove, Love to Love








MAC Cremesheen Glass: Chillin’, Fashion Whim, Going Casual, On the Scene, Right Image, You’ve Got It




MAC Lipstick: All Styled Up, Call My Bluff, Creme de Nude, Go For It, I Like It Like That, Jazzed



.MAC Powerpoint Eye Pencil: Stubborn Brown






Making It Easy, Soften the Mood, Style Influencer, Togetherness






MAC Mineralize Blush: A Little Bit of Sunshine, Band of Roses, Hang Loose, Happy Together, New Vibe



NORDSTROMDA FİYATLAR
23$


19.50 $


18$




14 $



AYRINTILI OLARAK İNCELEMEK İSTERSENİZ BUYRUN BURDAN


BEN MİNERAL ALLIK VE FARLARI ÇOK BEĞENDİM DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM BU KOLEKSİYONU

SİZ EN ÇOK NELERİ BEĞENDİNİZ?